Maandag 29 november:
Veluwse eendenboutjes met sinaasappel, aardappelgratin en seizoensgroente met pancetta.
Dinsdag 30 november:
Bobotie: Zuid-Afrikaans gehaktbrood met zelfgemaakte tomatenchutney, gele rijst en geroosterde groente.
Donderdag 2 december:
Saucisse de Toulouse, witte boontjes met salie, gepofte bietjes en romige aardappelpuree.
Vrijdag 3 december:
Vispastilla met courgette/tomatendip, couscous en venkelsalade.
Vegetarisch gerecht van de week:
Groentenlasagne met bechamel en boerenkaas. Met salade.
Soep van de week:
Romige kippensoep met citroen (2 personen/ 5,50)
Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50
woensdag 24 november 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!