donderdag 18 november 2010

Menu week 47.

Maandag 22 november:
Stoofpot met kip en kruiden uit de oven, met linzen, geroosterde aardappels en spinazie.

Dinsdag 23 november:
Gesmoord rundvlees met salsa verde, pasta met tomaat en parmezaan en salade.

Donderdag 25 november:
Lamsbout uit de oven met munt en knoflook, couscous met erwtjes en wortel/appelsalade.

Vrijdag 26 november:
Zarzuela (spaanse visschotel in tomatensaus) met saffraanrijst en geroosterde groentespiesjes.

Vegetarisch gerecht van de week:
Groentencurry met kardemom, pandanrijst, turkse yoghurt en thaise basilicum.

Soep van de week:
Pompoen/wortelsoep met sinaasappel

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!