dinsdag 9 november 2010

menu week 46.

Maandag 15 november:
Gehaktballetjes in tomatensaus, met pilafrijst en bonensalade met munt.

Dinsdag 16 november:
Homemade kibbeling met ravigottesaus, krokante aardappeltjes, appelmoes en salade met radijs.

Donderdag 18 november:
Thaise kokoscurry (mild!) met kip, noedels, koriander en gebakken oosterse groente.

Vrijdag 19 november:
Wildpasteitjes met appelchutney, aardappelpuree en najaarsgroenten met salie.

Vegetarisch gerecht van de week:
Calzone met gorgonzola en vijgen en spinaziesalade met kerstomaatjes, pijnboompitjes en croutons.

Soep van de week:
Borsjtsj (russische bietensoep) (2 personen/ 5,50)

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!