Maandag 8 november:
Bourgondische runderstoof met aardappelgratin, stoofpeertjes en najaarsgroenten.
Dinsdag 9 november:
Kip uit de oven met piri-pirisaus (apart), tomatenbulghur en salade met boterbonen en zoete aardappel.
Donderdag 11 november:
Romig vistaartje met geroosterde roseval en gestoomde groenten met dragon.
Vrijdag 12 november:
Korma: lamsvlees in een zachte yoghurtcurry (zeer mild) met rijst, koriander en knapperige groenten.
Vegetarisch gerecht van de week:
Auberginerolletjes met taleggiokaas, en pasta met basilicum, tomaat, olijven, parmezaan en jonge spinazie.
Soep van de week:
Courgettesoep (5,50/ 2 personen)
Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50
woensdag 3 november 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!