donderdag 2 december 2010

Menu week 49.

Maandag 6 december:
Kipfajitas: maispannenkoekjes om zelf te vullen met: kruidige kip, kidneybonen in tomatensaus, guacamole, koriander, oude kaas, tomatensalsa.

Dinsdag 7 december:
Andijviestamppot met een sucadelapje, uitgebakken spekjes en stoofperen.

Donderdag 9 december:
Zalmquiche, pasta met citroen/roomsaus en gestoomde groenten met frisse olijfolie en zeezout.

Vrijdag 10 december:
Turkse vleespasteitjes (gevuld met rundergehakt), couscous met rozijnen en seizoensgroente met munt en knoflook.

Vegetarisch gerecht van de week:
Pompoen/geitenkaaspasteitje met geroosterde roseval en venkel/appelsalade.

Soep van de week:
Broccoli/roomsoep: 2 personen 5,50

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese / 2 personen 7,50

Het Sterk in eten kerstmenu, vanaf 10 december op www.sterkineten.nl!

1 opmerking:

  1. Ik vind de Turkse vleespasteitjes (gevuld met rundergehakt), couscous met rozijnen en seizoensgroente met munt en knoflook zeer creatief en uitermate smakelijke combinatie!

    BeantwoordenVerwijderen

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!