Maandag 6 december:
Kipfajitas: maispannenkoekjes om zelf te vullen met: kruidige kip, kidneybonen in tomatensaus, guacamole, koriander, oude kaas, tomatensalsa.
Dinsdag 7 december:
Andijviestamppot met een sucadelapje, uitgebakken spekjes en stoofperen.
Donderdag 9 december:
Zalmquiche, pasta met citroen/roomsaus en gestoomde groenten met frisse olijfolie en zeezout.
Vrijdag 10 december:
Turkse vleespasteitjes (gevuld met rundergehakt), couscous met rozijnen en seizoensgroente met munt en knoflook.
Vegetarisch gerecht van de week:
Pompoen/geitenkaaspasteitje met geroosterde roseval en venkel/appelsalade.
Soep van de week:
Broccoli/roomsoep: 2 personen 5,50
Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese / 2 personen 7,50
Het Sterk in eten kerstmenu, vanaf 10 december op www.sterkineten.nl!
donderdag 2 december 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik vind de Turkse vleespasteitjes (gevuld met rundergehakt), couscous met rozijnen en seizoensgroente met munt en knoflook zeer creatief en uitermate smakelijke combinatie!
BeantwoordenVerwijderen