Week 44:
Maandag 1 november:
Milde thaise viskoekjes met noedels, koriander en gebakken groente met sesam. Chilisaus apart erbij.
Dinsdag 2 november:
Kippastilla's met couscous, geroosterde groente en saus van geroosterde paprika en tomaten.
Donderdag 4 november:
Echte chili con carne met van alles om er zelf op te doen: tomatensalsa, koriander, guacamole, geraspte oude kaas etc.
Vrijdag 5 november:
Saucijsjes met paddenstoelensaus, aardappelpuree en groenten met salie uit de oven.
Vegetarisch gerecht van de week:
Knapperig pakketje met geitenkaas en tijm, geroosterde roseval en gemarineerde tomaatjes uit de oven met rucola.
Soep van de week:
Thaise pompoensoep met limoen en kokos.
Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50
dinsdag 26 oktober 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!