dinsdag 26 oktober 2010

Menu week 44.

Week 44:

Maandag 1 november:
Milde thaise viskoekjes met noedels, koriander en gebakken groente met sesam. Chilisaus apart erbij.

Dinsdag 2 november:
Kippastilla's met couscous, geroosterde groente en saus van geroosterde paprika en tomaten.

Donderdag 4 november:
Echte chili con carne met van alles om er zelf op te doen: tomatensalsa, koriander, guacamole, geraspte oude kaas etc.

Vrijdag 5 november:
Saucijsjes met paddenstoelensaus, aardappelpuree en groenten met salie uit de oven.

Vegetarisch gerecht van de week:
Knapperig pakketje met geitenkaas en tijm, geroosterde roseval en gemarineerde tomaatjes uit de oven met rucola.

Soep van de week:
Thaise pompoensoep met limoen en kokos.

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!