Maandag 1 februari:
In olijfolie gesmoorde kabeljauw met verse kruiden, patatas bravas en gemengde salade.
Dinsdag 2 februari:
Italiaans gehaktbrood (van biologisch rundergehakt) met salsa verde en pasta met gegrilde groenten.
Donderdag 4 februari:
Spaanse lamsspiesjes met paprika-/fetasalsa, rijst en gebakken spinazie met doperwten.
Vrijdag 5 februari:
Ajam besengek: biokip gestoofd in kokosmelk met koenjit. Met rijst, maiskoekjes en gebakken boontjes.
Vegetarisch gerecht van de week:
Gemarineerde en gebakken tofu met rijst, koriander en knapperige groenten in kokossaus.
Soep van de week:
Zoete aardappelsoep met linzen en creme fraiche.
Pastasaus van de week:
Rode pesto (€ 5,50/ 2 personen)
donderdag 28 januari 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!