donderdag 28 januari 2010

Menu week 5.

Maandag 1 februari:
In olijfolie gesmoorde kabeljauw met verse kruiden, patatas bravas en gemengde salade.

Dinsdag 2 februari:
Italiaans gehaktbrood (van biologisch rundergehakt) met salsa verde en pasta met gegrilde groenten.

Donderdag 4 februari:
Spaanse lamsspiesjes met paprika-/fetasalsa, rijst en gebakken spinazie met doperwten.

Vrijdag 5 februari:
Ajam besengek: biokip gestoofd in kokosmelk met koenjit. Met rijst, maiskoekjes en gebakken boontjes.

Vegetarisch gerecht van de week:
Gemarineerde en gebakken tofu met rijst, koriander en knapperige groenten in kokossaus.

Soep van de week:
Zoete aardappelsoep met linzen en creme fraiche.

Pastasaus van de week:
Rode pesto (€ 5,50/ 2 personen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!