donderdag 14 januari 2010

Menu week 3.

Maandag 18 januari:
Romige vislasagne met courgette en tomaatjes uit de oven.

Dinsdag 19 januari:
Echte surinaamse pom van biokip met rijst, kousenband en gebakken kool (peper en zuur apart erbij).

Donderdag 21 januari:
Chili con carne (van bio gehakt) met van alles om er zelf nog op te doen: guacamole, geraspte oude kaas, tomaatjes, reepjes ijsbergsla, koriander.

Vrijdag 22 januari:
Franse worstjes met verse tomatensaus, aardappelgratin en sperziebonen met tijm en knoflook.

Vegetarisch gerecht van de week:
Ricottataartje met parmezaan en gedroogde tomaat. Met geroosterde aardappels en salade.

Soep van de week:
Biologische kippensoep.

Pastasaus van de week:
Puttanesca-saus (tomaat, ansjovis, olijven, kappertjes).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!