donderdag 7 januari 2010

Menu week 2.

Sterk in eten heeft zin om weer de keuken in te gaan! Een heerlijk winters begin van het nieuwe jaar en veel inspiratie
voor fijne winterse gerechten. Ook in 2010 blijft Sterk in eten weer zoeken naar fijne adresjes en heerlijke recepten. Nieuw is dat we naast biologische kip en zuivel voortaan ook biologisch rundvlees gaan gebruiken. De groente blijft zoveel mogelijk van dichtbij, biologisch en seizoensgebonden.

Ik hoop jullie het komende jaar weer veel en vaak blij te maken met de verse, gezonde en vooral lekkere gerechten van Sterk in eten.

Hartelijke groet,
Hiske Sterk


Maandag 11 januari:
Italiaanse (bio) runderstoof met gekookte roseval en gegrilde venkel en bospeen.

Dinsdag 12 januari:
Kruidige viskoekjes met citroenpiripiri, pasta met citroenroomsaus en gemengde salade.

Donderdag 14 januari:
Hertenpeper met hete bliksem en wintergroenten met spekjes.

Vrijdag 15 januari:
Hutspot met ouderwetse (bio) gehaktbal en jus, grove mosterd en uitjes in balsamico.

Vegetarisch gerecht van de week:
Melanzane parmigiano met pasta en gemengde salade.

Soep van de week:
Romige knolseldelderijsoep.

Pastasaus van de week:
Paddenstoelenroomsaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!