woensdag 20 januari 2010

Menu week 4.

Maandag 25 januari:
Arabische lamsstoof met couscous en marokkaans geroosterde groente.

Dinsdag 26 januari:
Geroosterde saucijsjes, bloemkool met kaassaus van oude reypenaar, stoofpeertjes en aardappelpuree uit de oven.

Donderdag 28 januari:
Gamba's met aioli, geroosterde aardappels, boterbonensalade en geroosterde tomaatjes.

Vrijdag 29 januari:
Ossobuco met pasta en parmezaan, gestoofde linzen en zoete bospeentjes.

Vegetarisch gerecht van de week:
Pasta met walnotenpesto, wintergroenten en taggiasca olijven.

Soep van de week:
Milde thaise pompoensoep met kokos en limoen.

Pastasaus van de week:
Verse pesto (2 personen, € 5,50)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!