Maandag 25 januari:
Arabische lamsstoof met couscous en marokkaans geroosterde groente.
Dinsdag 26 januari:
Geroosterde saucijsjes, bloemkool met kaassaus van oude reypenaar, stoofpeertjes en aardappelpuree uit de oven.
Donderdag 28 januari:
Gamba's met aioli, geroosterde aardappels, boterbonensalade en geroosterde tomaatjes.
Vrijdag 29 januari:
Ossobuco met pasta en parmezaan, gestoofde linzen en zoete bospeentjes.
Vegetarisch gerecht van de week:
Pasta met walnotenpesto, wintergroenten en taggiasca olijven.
Soep van de week:
Milde thaise pompoensoep met kokos en limoen.
Pastasaus van de week:
Verse pesto (2 personen, € 5,50)
woensdag 20 januari 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!