Maandag 8 februari:
Boeuf bourgignon (bio) met knolselderij/aardappelpuree en wintergroenten.
Dinsdag 9 februari:
Spaanse hutspot met milde merquez en zelfgemaakte harissa.
Donderdag 11 februari:
Milde thaise viscurry met jasmijnrijst, broccoli en boontjes, chilisaus apart.
Vrijdag 12 februari:
Italiaanse venkelworstjes met risotto en geroosterde groenten met basilicumolie.
Vegetarisch gerecht van de week:
Knapperig geitenkaaspakketje, rozemarijnaardappeltjes en rucolasalade met kerstomaatjes en olijven.
Soep van de week:
Italiaanse courgettesoep (€ 5,50).
Pastasaus van de week:
Sugo all'amatriciana (tomaat, pecorino en biologische pancetta) (€ 7,50)
woensdag 3 februari 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!