donderdag 30 september 2010

Menu week 40.

Maandag 4 oktober:
Gehaktbrood met salsa verde, aardappels uit de oven en gestoomde seizoensgroente.

Dinsdag 5 oktober:
Kabeljauw uit de oven met pesto en tomaatjes, aardappelpuree en gegrilde groente.

Donderdag 7 oktober:
Kip met salie en room, pasta, parmezaan en geroosterde groente.

Vrijdag 8 oktober:
Kruidige lamsspiesjes met zoete paprika/tomatensaus, saffraanrijst en bonensalade.

Vegetarisch gerecht van de week:
Kaasfondue met landbrood en salade met verse kruiden, olijven en tomaatjes.

Soep van de week:
Romige knolselderijsoep.

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!