woensdag 15 september 2010

Menu week 38.

Maandag 20 september:
Taartje met makreel, gekookte roseval en prei en wortel met dragon.

Dinsdag 21 september:
Tajine van biokip met couscous en seizoensgroente met munt en knoflook.

Donderdag 23 september:
Italiaanse worstjes met risotto en geroosterde pompoen en venkel.

Vrijdag 24 september:
Runderstoof met salie, hete bliksem (aardappelpuree met appel) en geroosterde najaarsgroente.

Vegetarisch gerecht van de week:
Gevulde gele paprika met buffelmozzarella en basilcum, tomaatjes, groene salade en aardappels uit de oven.

Soep van de week:
Venkelroomsoep (€ 5,50/ 2 personen)

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!