dinsdag 21 september 2010

Menu week 39.

Week 39:

Maandag 27 september:
Geroosterde saucijsjes met zelfgemaakte uienchutney, aardappelpuree uit de oven en bloemkool met kaassaus van Oude Reypenaer.

Dinsdag 28 september:
Lamsbout uit de oven met munt en knoflook. Met pilafrijst, gestoofde linzen en salade van tomaatjes en komkommer.

Donderdag 30 september:
Boeuf bourgignon met gekookte roseval, bospeentjes en sperziebonen.

Vrijdag 1 oktober:
Romige vislasagne met coourgette en tomaatjes uit de oven.

Vegetarisch gerecht van de week:
Melanzane parmigiana (aubergine met mozzarella, tomaat en basilicum uit de oven) met pasta en groene salade.

Soep van de week:
Thaise pompoensoep met kokos en limoen (2 personen 5,50).

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!