dinsdag 7 september 2010

Menu week 37.

Week 37:

Maandag 13 september:
Milde lamscurry met rijst, spinazie, koriander, yoghurt en wortel-/appelsalade.

Dinsdag 14 september:
Venkelworstjes van slagerij de Wit, met najaarsstamppot en stoofpeertjes.

Donderdag 16 september:
Portugese bakeljauwkroketjes met geroosterde aardappels en tomaten-/rucolasalade. Zelfgemaakte piri-piri apart erbij.

Vrijdag 17 september:
Kipfajitas: maispannenkoekjes om zelf te vullen met o.a. stukjes kruidige biokip, guacamole, kidneybonen, oude kaas, tomaat, koriander.

Vegetarisch gerecht van de week:
Geroosterde pompoen met geitenkaas en kruidenolie. Met couscous en gemarineerde tomaatjes uit de oven.

Soep van de week:
Linzensoep met zoete aardappel en koriander (€ 5,50/2 personen).

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!