zaterdag 4 september 2010

Menu week 36.

Maandag 6 september:
Marokkaanse (bio) kiprolletjes met yoghurt-/muntdip en couscous, geroosterde bospeentjes en doperwten.

Dinsdag 7 september:
Rendang (Indonesische runderstoof met kokos) met pandanrijst en oosters gebakken groente.

Donderdag 9 september:
Italiaanse gehaktballetjes, pasta met basilicum en parmezaan en gegrilde groente.

Vrijdag 10 september:
Zeeduivelrolletjes met bio pancetta en tomaatjes, aardappelpuree en venkel.

Vegetarisch gerecht van de week:
Canelloni met spinazie, ricotta, kerstomaatjes en salade.

Soep van de week:
Tomaten/basilicumsoep.


Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!