woensdag 6 oktober 2010

Menu week 41.

Maandag 11 oktober:
Milde thaise kokoscurry met kip, rijst, gebakken groente en koriander.

Dinsdag 12 oktober:
Meatpie met aardappelkorst, BROOD met gezouten boter en groene salade met tomaatjes en boterbonen.

Donderdag 14 oktober:
Garnalenfrittata, pasta met citroen/roomsaus en gegrilde groente.

Vrijdag 15 oktober:
Wildzwijnstoof met stoofpeertjes, aardappelpuree en geroosterde najaarsgroente.

Vegetarisch gerecht van de week:
Canthareltaartje, gepofte aardappel met creme fraiche , gestoofde linzen en groene salade.

Soep van de week:
Paddenstoelensoep (€ 5,50/ 2 personen)

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!