Maandag 6 september:
Marokkaanse (bio) kiprolletjes met yoghurt-/muntdip en couscous, geroosterde bospeentjes en doperwten.
Dinsdag 7 september:
Rendang (Indonesische runderstoof met kokos) met pandanrijst en oosters gebakken groente.
Donderdag 9 september:
Italiaanse gehaktballetjes, pasta met basilicum en parmezaan en gegrilde groente.
Vrijdag 10 september:
Zeeduivelrolletjes met bio pancetta en tomaatjes, aardappelpuree en venkel.
Vegetarisch gerecht van de week:
Canelloni met spinazie, ricotta, kerstomaatjes en salade.
Soep van de week:
Tomaten/basilicumsoep.
Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50
zaterdag 4 september 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!