Maandag 20 september:
Taartje met makreel, gekookte roseval en prei en wortel met dragon.
Dinsdag 21 september:
Tajine van biokip met couscous en seizoensgroente met munt en knoflook.
Donderdag 23 september:
Italiaanse worstjes met risotto en geroosterde pompoen en venkel.
Vrijdag 24 september:
Runderstoof met salie, hete bliksem (aardappelpuree met appel) en geroosterde najaarsgroente.
Vegetarisch gerecht van de week:
Gevulde gele paprika met buffelmozzarella en basilcum, tomaatjes, groene salade en aardappels uit de oven.
Soep van de week:
Venkelroomsoep (€ 5,50/ 2 personen)
Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50
woensdag 15 september 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!