woensdag 25 augustus 2010

Menu week 35.

Maandag 30 augustus:
Homemade kibbeling met ravigottesaus, dikke ovenfrites, appelmoes en veldsla.

Dinsdag 31 augustus:
Veluwse eendenboutjes met sinaasappel, aardappelgratin en boontjessalade met pancetta.

Donderdag 2 september:
Langzaam gegaarde biokip met citroen, pilafrijst en gestoomde seizoensgroenten.

Vrijdag 3 september:
Saucisson de toulouse met gestoofde linzen, zomerbietjes en romige aardappelpuree.

Vegetarisch gerecht van de week:
Quiche au chevre met salade, brood van BROOD en boter met peterselie en fleur de sel.

Soep van de week:
Wortelsoep met gember en sinaasappel/ 2 personen 5,50

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!