Week 39:
Maandag 27 september:
Geroosterde saucijsjes met zelfgemaakte uienchutney, aardappelpuree uit de oven en bloemkool met kaassaus van Oude Reypenaer.
Dinsdag 28 september:
Lamsbout uit de oven met munt en knoflook. Met pilafrijst, gestoofde linzen en salade van tomaatjes en komkommer.
Donderdag 30 september:
Boeuf bourgignon met gekookte roseval, bospeentjes en sperziebonen.
Vrijdag 1 oktober:
Romige vislasagne met coourgette en tomaatjes uit de oven.
Vegetarisch gerecht van de week:
Melanzane parmigiana (aubergine met mozzarella, tomaat en basilicum uit de oven) met pasta en groene salade.
Soep van de week:
Thaise pompoensoep met kokos en limoen (2 personen 5,50).
Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50
dinsdag 21 september 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!