zondag 6 juni 2010

Menu week 23.

Maandag 7 juni:
Polpettone, Italiaans gehaktbrood van biogehakt met salsa verde, geroosterde aardappels en seizoensgroente met olijfolie en zeezout.

Dinsdag 8 juni:
Echte surinaamse pom van biokip met rijst, kousenband en gebakken kool (peper en zuur apart erbij).

Donderdag 10 juni:
Libanese lamskebabs met platbrood, tabouleh en yoghurt/knoflookdip

Vrijdag 11 juni:
Frittata met garnalen en peterselie, pasta met citroen, geroosterde tomaatjes en groene salade met mosterdvinaigrette.

Vegetarisch gerecht van de week:
Quiche au chevre met salade, brood van BROOD en peterselieboter.

Soep van de week:
Tuinbonensoep met bio pancetta en munt (5,50/o,5 liter).

1 opmerking:

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!