Maandag 7 juni:
Polpettone, Italiaans gehaktbrood van biogehakt met salsa verde, geroosterde aardappels en seizoensgroente met olijfolie en zeezout.
Dinsdag 8 juni:
Echte surinaamse pom van biokip met rijst, kousenband en gebakken kool (peper en zuur apart erbij).
Donderdag 10 juni:
Libanese lamskebabs met platbrood, tabouleh en yoghurt/knoflookdip
Vrijdag 11 juni:
Frittata met garnalen en peterselie, pasta met citroen, geroosterde tomaatjes en groene salade met mosterdvinaigrette.
Vegetarisch gerecht van de week:
Quiche au chevre met salade, brood van BROOD en peterselieboter.
Soep van de week:
Tuinbonensoep met bio pancetta en munt (5,50/o,5 liter).
zondag 6 juni 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Hiske wij hebben heerlijk gegeten!
BeantwoordenVerwijderen