donderdag 17 juni 2010

Menu week 25.

Maandag 21 juni:
Thaise visballetjes in milde kokoscurry. Met rijst, gebakken groente en
koriander.

Dinsdag 22 juni:
Biokip met salie en pancetta, ovenaardappels en seizoensgroente.

Donderdag 24 juni:
Italiaanse venkelworstjes, orechiette pasta met kerstomaatjes en venkelsalade.

Vrijdag 25 juni:
Geconfijte eendenboutjes met aardappelgratin en boontjessalade met pancetta.

Vegetarisch gerecht van de week:
Tomatenlasagne met buffelmozzarella en basilicum en gemengde salade met taggiasca olijven en radijsjes.

Soep van de week(0,5 liter/ € 5,50):
Doperwten/muntsoep.

Pastasaus van de week(0,5 liter/ € 7,50):
Tomaten/basilicumsaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!