Maandag 21 juni:
Thaise visballetjes in milde kokoscurry. Met rijst, gebakken groente en
koriander.
Dinsdag 22 juni:
Biokip met salie en pancetta, ovenaardappels en seizoensgroente.
Donderdag 24 juni:
Italiaanse venkelworstjes, orechiette pasta met kerstomaatjes en venkelsalade.
Vrijdag 25 juni:
Geconfijte eendenboutjes met aardappelgratin en boontjessalade met pancetta.
Vegetarisch gerecht van de week:
Tomatenlasagne met buffelmozzarella en basilicum en gemengde salade met taggiasca olijven en radijsjes.
Soep van de week(0,5 liter/ € 5,50):
Doperwten/muntsoep.
Pastasaus van de week(0,5 liter/ € 7,50):
Tomaten/basilicumsaus.
donderdag 17 juni 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!