Maandag 31 mei:
Milde thaise biokip/kokoscurry met jasmijnrijst en gebakken groenten.
Chilisaus apart erbij.
Dinsdag 1 juni:
Boeuf bourgignon (bio) met aardappelpuree uit de oven en spinazie met doperwten en lente-uitjes.
Donderdag 3 juni:
Rijkgevulde paella met boontjes en salade.
Vrijdag 4 juni:
Turkse vleespasteitjes (gevuld met bio gehakt, pijnboompitjes en rozijnen). Met couscous en geroosterde groenten met munt en knoflook.
Vegetarisch gerecht van de week:
Pasta met groene pesto, gestoomde voorjaarsgroenten, taggiasca-olijven en parmezaan.
Soep van de week:
Wortelsoep met gember en sinaasappel (€ 5,50/ 2 personen).
Pastasaus van de week:
Groene pesto (€ 5,50/ 2 personen)
--
zondag 30 mei 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!