zaterdag 26 juni 2010

Menu week 26.

Maandag 28 juni:
Milde merquez met yoghurt-/koriandersaus. Met couscous en geroosterde meditterane groenten met ras el hanout.

Dinsdag 29 juni:
Zelfgemaakte kibbeling met ravigottesaus, dikke ovenfrites, appelmoes en veldsla.

Donderdag 1 juli:
Spaanse gehaktballetjes (bio) in amandelsaus, met saffraanrijst, gesmoorde broccoli en kruidige wortel-/appelsalade.

Vrijdag 2 juli:
Fricassee van biokip met ansjovis, tomaat en olijven, aardappels uit de oven en salade.

Vegetarisch gerecht van de week:
Ricotta/spinazie/parmezaantaartje met tomatensalade en krokant gebakken aardappeltjes.

Soep van de week (€5,50/ 0,5 ltr.):
Gazpacho

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!