donderdag 22 april 2010

Menu week 17.

I.v.m. de meivakantie is Sterk in eten gesloten van 30 april t/m 16 mei. Voor wie onze maaltijden niet kan missen is er deze week de hele week een extra gerecht voor in de vriezer: lasagne bolognese.

Op 16 mei staat Sterk in eten op de eerste Nederlandse undergroundboerenmarkt. De locatie is nog geheim, kijk op www.talkinfood.nl voor het laatste nieuws.

Fijne vakantie!

Hiske Sterk


Week 17:

Maandag 26 april:
Risotto met asperges en biologische prosciutto met verse kruidensalade met citroenvinaigrette.

Dinsdag 27 april:
Bio gehaktbrood met salsa verde, geroosterde roseval en gestoomde voorjaarsgroenten.

Donderdag 29 april:
Franse worstjes met tomatensaus, pasta, parmezaan en gegrilde groenten.

Vegetarisch gerecht van de week:
Ricotta/spinazie/parmezaantaartje met tomatensalade en krokant gebakken aardappeltjes.

Soep van de week:
Romige rucola/spinaziesoep.

Extra gerecht voor in de vriezer:
Bio lasagne bolognese € 8,50 p.p./ € 4,50 kind/ € 23,50 gezin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!