Week 15:
Maandag 12 april:
Kabeljauw uit de oven met tomaatjes en pesto. Met pasta en salade.
Dinsdag 13 april:
Echte quiche lorraine (met biospek) met rosevalaardappels en gestoomde voorjaarsgroenten.
Donderdag 15 april:
Maistortilla's met chili con carne (van bio gehakt), creme fraiche en geraspte oude kaas. Met mexicaanse salade met koriander en limoen.
Vrijdag 16 april:
Geconfijte eendenboutjes met aardappelgratin en zoete bospeen met doperwten.
Vegetarisch gerecht van de week:
Taartje van doperwten, munt en parmezaan. Met knoflookaardappeltjes en veldsla.
Soep van de week:
Voorjaarsminestrone.
Pastasaus van de week:
Spinazie/ricottasaus.
zondag 11 april 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!