zondag 11 april 2010

Menu week 15.

Week 15:

Maandag 12 april:
Kabeljauw uit de oven met tomaatjes en pesto. Met pasta en salade.

Dinsdag 13 april:
Echte quiche lorraine (met biospek) met rosevalaardappels en gestoomde voorjaarsgroenten.

Donderdag 15 april:
Maistortilla's met chili con carne (van bio gehakt), creme fraiche en geraspte oude kaas. Met mexicaanse salade met koriander en limoen.

Vrijdag 16 april:
Geconfijte eendenboutjes met aardappelgratin en zoete bospeen met doperwten.

Vegetarisch gerecht van de week:
Taartje van doperwten, munt en parmezaan. Met knoflookaardappeltjes en veldsla.

Soep van de week:
Voorjaarsminestrone.

Pastasaus van de week:
Spinazie/ricottasaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!