Dinsdag 6 april:
Libanese lamsgehaktballetjes met pijnboompitjes en tomatensaus. Met bulgur en groenten met munt en knoflook.
Donderdag 8 april:
Biokip met salie en pancetta, aardappelpuree uit de oven en gebakken lente-uitjes, zoete erwten en spinazie.
Vrijdag 9 april:
Pasta met italiaans stoofvlees (bio rund) en parmezaan. Met salade van rucola, kerstomaat en olijven.
Vegetarisch gerecht van de week:
Lasagne con melanzane e ricotta (aubergine, ricotta, tomaat, basilicum, parmezaan) met salade.
Soep van de week:
Romige waterkerssoep.
Pastasaus van de week:
Saus van geroosterde tomaten en basilicum.
maandag 5 april 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!