Maandag 19 april:
Gents stoofvlees met ovenaardappels en belgische mayonaise, zelfgemaakte appelmoes en salade met mosterdvinaigrette.
Dinsdag 20 april:
Vis in milde thaise kokoscurry met jasmijnrijst en gebakken seizoensgroente. Chilisaus apart erbij.
Donderdag 22 april:
Gemarineerde sate van biokip met zelfgemaakte pindasaus, rijst en oosterse groente.
Vrijdag 23 april:
Lamstajine met abrikozen, couscous en groenten met munt en knoflook.
Vegetarisch gerecht van de week:
Pasta met walnotenpesto, voorjaarsgroenten, taggiasca olijven en parmezaan.
Soep van de week (0,5 liter):
Pindasoep.
Pastasaus van de week (0,5 liter):
Aubergine/tomatensaus.
zondag 18 april 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!