zondag 18 april 2010

Menu week 16.

Maandag 19 april:
Gents stoofvlees met ovenaardappels en belgische mayonaise, zelfgemaakte appelmoes en salade met mosterdvinaigrette.

Dinsdag 20 april:
Vis in milde thaise kokoscurry met jasmijnrijst en gebakken seizoensgroente. Chilisaus apart erbij.

Donderdag 22 april:
Gemarineerde sate van biokip met zelfgemaakte pindasaus, rijst en oosterse groente.

Vrijdag 23 april:
Lamstajine met abrikozen, couscous en groenten met munt en knoflook.

Vegetarisch gerecht van de week:
Pasta met walnotenpesto, voorjaarsgroenten, taggiasca olijven en parmezaan.

Soep van de week (0,5 liter):
Pindasoep.

Pastasaus van de week (0,5 liter):
Aubergine/tomatensaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!