Deze week weer oude bekenden (boeuf bourgignon!) en nieuwe gerechten, zoals de kip met granaatappel uit de Dikke van Dam en een ubergezonde (maar erg lekkere!) soep met zoete aardappel en twee soorten linzen.
Maandag 16 november:
Milde thaise curry met garnalen, basmatirijst, koriander en oosters gebakken groenten met sesam.
Dinsdag 17 november:
Wildstoof met aardappelgratin, stoofpeertjes en rode kool met pancetta uit de oven.
Donderdag 19 november:
Boeuf bourgignon met gekookte roseval, appelmoes en sperziebonen met tijm en knoflook.
Vrijdag 20 november:
Biokip met granaatappel (uit de Dikke van Dam) met polenta uit de oven en geroosterde pompoen en venkel.
Vegetarisch gerecht van de week:
Najaarsrisotto met groenten en paddestoelen. Met groene salade.
Soep van de week:
Oosterse soep met zoete aardappel, twee soorten linzen en koriander. (€ 3,50/ 500 ml.)
Pastasaus van de week:
Rucolapesto (€ 4,50/ 2 personen)
woensdag 11 november 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!