Het is er weer: winterpostelein! Deze knapperige frisse blaadjes zijn mijn favoriete slasoort. Ik heb daarom een heerlijke herfstsalade als extra gerecht toegevoegd. Je kunt het de hele week bestellen.
Maandag 9 november:
Arabische lamsstoof met couscous, courgettepannenkoekjes met munt en geroosterde paprika.
Dinsdag 10 november:
Mediterraans gekruide viskoekjes met citroenpiripiri, pilafrijst en spaanse groentenstoof met boterbonen en olijven.
Donderdag 12 november:
Eendenboutjes met sinaasappel en pancetta, aardappelgratin en geroosterde seizoensgroenten.
Vrijdag 13 november:
Saucisson de toulouse met geroosterde roseval en haricots verts en bospeentjes met tomaat en tijm.
Extra gerecht!!! (€ 9,-):
Maaltijdsalade met winterpostelein en geroosterde herfstgroente. Met een bio broodje van Carl Sieger en mierikswortelmayonaise.
Vegetarisch gerecht van deze week:
Knapperig pakketje met geitenkaas en tijm. Met geroosterde roseval en rucolasalade met kerstomaatjes en olijven.
Soep van de week (500 ml./ € 3,50):
Toscaanse minestrone.
Pastasaus van de week (500 ml./ € 4,50):
Tomaten/ auberginesaus met taggiasca-olijven.
woensdag 4 november 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
wat een goed idee.
BeantwoordenVerwijderenDat gaan we een keer doen!!!!
Sanne