Deze week de eendenworstjes
van Pieter van Meel (die van fazant waren erg lekker!).
En speciaal voor de Sint een spaanse klassieker: paella.
Maandag 23 november:
Stamppot van najaarsgroenten met worstjes van wilde eend en zelfgemaakte tomatenchutney.
Dinsdag 24 november:
Pasta met lamsvlees en parmezaan. Met gemarineerde en gegrilde aubergine en tomaat.
Donderdag 26 november:
Paella met boontjes en tomatensalade.
Vrijdag 27 november:
Gehaktballetjes met paddenstoelen, geroosterde seizoensgroente en gegratineerde aardappelpuree.
Vegetarisch gerecht van de week:
Gevulde gele paprika met mozzarella en basilicum. Met groene salade en aardappels uit de oven.
Soep van de week (500 ml.):
Thaise groentensoep met noedels.
Pastasaus van de week (500 ml.):
Spinazie/ricottasaus
woensdag 18 november 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!