dinsdag 29 september 2009

Menu week 41

Week 41:

Maandag 5 oktober:
Italiaans gehaktbrood met salsa verde, gegrilde paprika en courgette en geroosterde aardappels met knoflook en rozemarijn.

Dinsdag 6 oktober:
Vis uit de oven met pesto en tomaatjes. Met pasta met citroen en room en kropsla met mosterdvinaigrette.

Woensdag gesloten.

Donderdag 8 oktober:
Marokkaanse runderstoof met pompoen, couscous met rozijnen en salade van kerstomaatjes.

Vrijdag 9 oktober:
Coq au vin (van biokip) met aardappel-/knolselderijpuree, rabarbercompote en kropsla met mosterdvinaigrette.

Vegetarisch gerecht van deze week:
Preitaart met oude kaas, aardappelgratin en groene salade met radijsjes en olijven.

Soep van de week:
Milde thaise pompoensoep (€ 3,50/ 2 personen)

Pastasaus van de week:
Pancetta-/tomatensaus ( € 4,50/ 2 personen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!