woensdag 7 oktober 2009

Menu week 42

Week 42:

Maandag 12 oktober:
Vlaamse stoverij, zilveruitjes in balsamico, ovenaardappels met belgische mayonaise en zoete worteltjes met doperwten.

Dinsdag 13 oktober:
Pastilla gevuld met biokip en geroosterde amandelen. Met munt/yoghurtsaus, couscous en marokkaans geroosterde groenten.

Woensdag gesloten.

Donderdag 15 oktober:
Italiaanse worstjes, risotto met venkel en geroosterde, gemarineerde tomaatjes.

Vrijdag 16 oktober:
Kruidige lamsspiesjes met saffraanrijst en spaanse groentestoofschotel.

Vegetarisch gerecht van deze week:
Geroosterde pompoen met geitenkaas en kruidenolie. Met couscous en groene salade met tomaatjes.

Pastasaus van de week:
Puttanesca, met tomaat, ansjovis en kappertjes. (€ 4,50/ 2 personen)

Soep van de week:
Venkelroomsoep. (€ 3,50/ 2 personen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!