woensdag 23 september 2009

Het is herfst! Dus hartverwarmende stoofgerechten deze week:
van stoofpeertjes tot lamscurry, van boeuf bourgignon tot wildzwijnstoof.
En voor de vegetariers frittata met cantharellen, ook heeel erg herfst.

Week 40:

Maandag 28 september:
Boeuf bourgignon met gekookte roseval, zelfgemaakte appelmoes en sperzieboontjes met tijm en knoflook.

Dinsdag 29 september:
Milde lamscurry met rijst, spinazie, koriander, yoghurt en wortel-/appelsalade.

Woensdag gesloten.

Donderdag 1 oktober:
Italiaanse gehaktballetjes met tomaten/basilicumsaus, pasta en parmezaan. Met gesmoorde groene groenten met frisse olijfolie.

Vrijdag 2 oktober:
Wildzwijnstoof met aardappelpuree, stoofpeertjes en geroosterde najaarsgroenten.

Vegetarisch gerecht van deze week:
Frittata met cantharellen, gepofte aardappel met peterselieboter en geroosterde najaarsgroenten.

Soep van de week:
Rijkgevulde kippensoep € 3,50 (2 personen)

Pastasaus van de week:
Paddenstoelenroomsaus € 4,50 (2 personen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!