woensdag 9 september 2009

Menu week 38.

Mijn favoriete slager (die van de franse worstjes) heeft een nieuw worstje in zijn assortiment: Italiaanse worstjes met venkel.
Wij hebben ze afgelopen zondag getest en ze zijn heerlijk! Aanstaande maandag staan ze op het menu van Sterk in eten.
Verder op donderdag de viskoekjes uit Keet smakelijk, het nieuwe gezinskookboek van mijn buren Laura Emmelkamp en Scato van Opstall en weer heel veel heerlijke seizoensgroenten van Mijnboer.

A.s zondag 13 september verkoop ik hapjes op het Groot Klein Kinderwarenhuis, locatie Kinderboerderij de Zimmerhoeve. Met hulp van Storm, Mare en Zwaan.

Tot ziens!
Hiske


Week 38:

Maandag 14 september:
Italiaanse worstjes met venkel. Daarbij snijbiet met puylinzen en kruiden, aardappels uit de oven en geroosterde tomaatjes.

Dinsdag 15 september:
Pasta met bolognesesaus en parmezaan, salade en geroosterde seizoensgroenten met knoflook en verse kruiden.

Woensdag gesloten.

Donderdag 17 september:
Viskoekjes uit Keet smakelijk met rijst en gebakken oosterse groenten met sesam. Chilisaus en koriander apart erbij.

Vrijdag 18 september:
Biokip uit de oven met citroen en olijven. Met couscous en marokkaanse gebakken groenten. Zelfgemaakte harissa apart erbij.

Vegetarisch (dit gerecht kun je de hele week bestellen):
Gevulde gele paprika met mozzarella en basilicum. Met groene salade en aardappels uit de oven.

1 opmerking:

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!