dinsdag 19 oktober 2010

Menu week 43.

Maandag 25 oktober:
Lasagne bolognese en groene gemengde salade met honing/mosterdvinaigrette.

Dinsdag 26 oktober:
Vlaams stoofvlees met dikke frieten en belgische mayonaise, homemade appelmoes en sperzieboontjes met tijm.

Donderdag 28 oktober:
Geconfijte parelhoenboutjes, pasta met truffelmascarpone en spinazie met doperwten.

Vrijdag 29 oktober:
Gesloten ivm herfstvakantie

Vegetarisch gerecht van de week:
Pompoenflapjes met munt-/yoghurtsaus, couscous en geroosterde groenten met olijven.

Soep van de week:
Najaarsminestrone (5,50/ 2 personen)

Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!