maandag 24 mei 2010

Menu week 21.

Maandag 24 mei:
Gesloten.

Dinsdag 25 mei:
Gestoofde biokip met lentegroenten, dragon en gekookte roseval.

Donderdag 27 mei:
Bobotie: Zuidafrikaans gehaktbrood (bio) met gele rijst, homemade
tomatenchutney en geroosterde groente.

Vrijdag 28 mei:
Brasem in een knapperig korstje met chermoulasaus (citroen/koriander).
Met couscous en salade met olijven en tomaatjes.

Vegetarisch gerecht van de week:
Saffraanrisotto met groene asperges en geitenkaas.

Soep van de week:
Italiaanse courgettesoep: € 5,50 2 personen.

Pasta van de week:
Bio lasagne bolognese: € 8,50 p.p./ € 4,50 kind/ € 23,50 gezin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!