Maandag 15 februari:
Cajunkip (bio) met zoete aardappel en tomatensalsa. Met mexicaanse rauwkostsalade met koriander en limoen.
Dinsdag 16 februari:
Biologische rundergehaktballetjes met paddenstoelen en knolselderij. Daarbij canellinibonen met salie en wilde spinazie met knoflook.
Donderdag 18 februari:
Lamstajine met abrikozen, couscous en worteltjes en doperwten met knoflook en munt.
Vrijdag 19 februari:
Tagliatelle frutti di mare met knapperige groenten en frisse olijfolie.
Vegetarisch gerecht van de week:
Ovenschotel van wintergroenten, zoete aardappel en cheddar. Met gemengde salade.
Soep van de week:
Libanese rode-linzensoep.
Pastasaus van de week:
Biologische bolognesesaus.
zondag 14 februari 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!