woensdag 28 oktober 2009

Menu week 45

Afgelopen weekend kreeg ik van onze vriend Marcel een enorme zak tamme kastanjes, uit de tuin van zijn moeder. Snel ben ik op zoek gegaan naar fijne recepten en vond een Italiaanse kastanjepuree (dinsdag op het menu met spruitjes en runderstoof met salie) en een heerlijke soep met knolselderij, kastanjes en parmezaan.

Maandag 2 november:
Indiase milde (bio)kipcurry met basmatirijst, wilde spinazie, meiraapjes, yoghurt en koriander.

Dinsdag 3 november:
Runderstoof met salie, aardappelpuree, chioggiabietjes en spruitjes met kastanjepuree.

Donderdag 5 november:
Quiche met zalm, pasta met citroen en room en groenten uit de oven met verse kruiden en frisse olijfolie.

Vrijdag 6 november:
Italiaans gestoofd kalfsvlees met verse kruiden en sinaasappel. Met gekookte roseval, gegrilde venkel en bospeentjes.

Vegetarisch gerecht van deze week:
Melanzane parmigiano (aubergine uit de oven met tomatensaus, parmezaan en mozzarella). Met pasta en gemengde salade.

Soep van de week (500 ml.):
Kastanje/knolselderijsoep € 3,50

Pastasaus van de week (500 ml.):
Bolognesesaus € 4,50

--

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!