woensdag 4 november 2009

Menu week 46.

Het is er weer: winterpostelein! Deze knapperige frisse blaadjes zijn mijn favoriete slasoort. Ik heb daarom een heerlijke herfstsalade als extra gerecht toegevoegd. Je kunt het de hele week bestellen.

Maandag 9 november:
Arabische lamsstoof met couscous, courgettepannenkoekjes met munt en geroosterde paprika.

Dinsdag 10 november:
Mediterraans gekruide viskoekjes met citroenpiripiri, pilafrijst en spaanse groentenstoof met boterbonen en olijven.

Donderdag 12 november:
Eendenboutjes met sinaasappel en pancetta, aardappelgratin en geroosterde seizoensgroenten.

Vrijdag 13 november:
Saucisson de toulouse met geroosterde roseval en haricots verts en bospeentjes met tomaat en tijm.

Extra gerecht!!! (€ 9,-):
Maaltijdsalade met winterpostelein en geroosterde herfstgroente. Met een bio broodje van Carl Sieger en mierikswortelmayonaise.

Vegetarisch gerecht van deze week:
Knapperig pakketje met geitenkaas en tijm. Met geroosterde roseval en rucolasalade met kerstomaatjes en olijven.

Soep van de week (500 ml./ € 3,50):
Toscaanse minestrone.

Pastasaus van de week (500 ml./ € 4,50):
Tomaten/ auberginesaus met taggiasca-olijven.

1 opmerking:

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!