woensdag 21 oktober 2009

Menu week 44.

Maandag 26 oktober:
Lamsgehaktballetjes met zoete paprika/ tomatensaus, couscous en kruidige wortel/appelsalade.

Dinsdag 27 oktober:
Zarzuela met rijst en geroosterde patissons en courgettes.

Woensdag gesloten.

Donderdag 29 oktober:
Lasagne bolognese met gemengde salade met verse kruiden en citroenvinaigrette.

Vrijdag 30 oktober:
Fazantenworstjes met aardappelgratin, gestoofde linzen en groene kool met pancetta.

Vegetarisch gerecht van de week:
Tarte tatin met sjalotten, geroosterde aardappels en najaarsgroenten uit de oven met salie en funghi porcini.

Pastasaus van de week:
Salsa ai peperoni (paprikasaus). 500 ml./ € 4,50

Soep van de week:
Linzen/spinaziesoep. 500 ml./ € 3,50

--

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!