Maandag 26 oktober:
Lamsgehaktballetjes met zoete paprika/ tomatensaus, couscous en kruidige wortel/appelsalade.
Dinsdag 27 oktober:
Zarzuela met rijst en geroosterde patissons en courgettes.
Woensdag gesloten.
Donderdag 29 oktober:
Lasagne bolognese met gemengde salade met verse kruiden en citroenvinaigrette.
Vrijdag 30 oktober:
Fazantenworstjes met aardappelgratin, gestoofde linzen en groene kool met pancetta.
Vegetarisch gerecht van de week:
Tarte tatin met sjalotten, geroosterde aardappels en najaarsgroenten uit de oven met salie en funghi porcini.
Pastasaus van de week:
Salsa ai peperoni (paprikasaus). 500 ml./ € 4,50
Soep van de week:
Linzen/spinaziesoep. 500 ml./ € 3,50
--
woensdag 21 oktober 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!