Week 42:
Maandag 12 oktober:
Vlaamse stoverij, zilveruitjes in balsamico, ovenaardappels met belgische mayonaise en zoete worteltjes met doperwten.
Dinsdag 13 oktober:
Pastilla gevuld met biokip en geroosterde amandelen. Met munt/yoghurtsaus, couscous en marokkaans geroosterde groenten.
Woensdag gesloten.
Donderdag 15 oktober:
Italiaanse worstjes, risotto met venkel en geroosterde, gemarineerde tomaatjes.
Vrijdag 16 oktober:
Kruidige lamsspiesjes met saffraanrijst en spaanse groentestoofschotel.
Vegetarisch gerecht van deze week:
Geroosterde pompoen met geitenkaas en kruidenolie. Met couscous en groene salade met tomaatjes.
Pastasaus van de week:
Puttanesca, met tomaat, ansjovis en kappertjes. (€ 4,50/ 2 personen)
Soep van de week:
Venkelroomsoep. (€ 3,50/ 2 personen)
woensdag 7 oktober 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!