donderdag 21 mei 2009

Menu week 22.

Maandag 25 mei:
Kiprolletjes met salie en pancetta, met gebakken lente-uitjes, zoete erwten, spinazie en aardappelpuree uit de oven.

Dinsdag 26 mei:
Paella met vis en gamba's, boontjes en salade.

Woensdag 27 mei:
Superhamburger op een broodje met van alles om er zelf op te doen: tomaat, komkommer, augurkjes, ketchup, zelfgemaakte mayonaise, gebakken spek. Met gepofte aardappel met basilicumboter en veldsla met frisse vinaigrette.

Donderdag 28 mei:
Gesloten i.v.m. opdracht elders.

Vrijdag 29 mei:
Lamsgehaktspiesjes met kruidige yoghurtsaus, couscous en geroosterde seizoensgroente.

Het vegetarische gerecht van deze week is:
Pasta met walnotenpesto. Daarbij courgette met citroen en verse kruiden en salade van kerstomaatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!