donderdag 14 mei 2009

Menu week 21

Maandag 18 mei:
Saucijsjes met champignons en gepofte knoflook. Met een voorjaarsstamppotje met groene groenten, basilicum en zelfgemaakte tomatenchutney.

Dinsdag 19 mei:
Macaroni-ovenschotel met ham en twee soorten kaas. Met gegrilde courgette en veldsla met radijsjes.

Woensdag 20 mei:
Vis in een kruidenkorst, met aardappelgratin, zoete worteltjes en doperwten.

Donderdag 21 mei:
Gesloten i.v.m. hemelvaart!

Vrijdag 22 mei:
Biokip uit de oven met knoflook en citroen, geroosterde aardappels met rozemarijn, gegrilde tomaatjes en groene sla met honing-/mosterdvinaigrette.

Vegetarisch gerecht van de week:
Tortilla's uit de oven met tomaten en twee soorten kaas. Met koriander, guacamole, tortillachips en groene sla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!