Maandag 18 mei:
Saucijsjes met champignons en gepofte knoflook. Met een voorjaarsstamppotje met groene groenten, basilicum en zelfgemaakte tomatenchutney.
Dinsdag 19 mei:
Macaroni-ovenschotel met ham en twee soorten kaas. Met gegrilde courgette en veldsla met radijsjes.
Woensdag 20 mei:
Vis in een kruidenkorst, met aardappelgratin, zoete worteltjes en doperwten.
Donderdag 21 mei:
Gesloten i.v.m. hemelvaart!
Vrijdag 22 mei:
Biokip uit de oven met knoflook en citroen, geroosterde aardappels met rozemarijn, gegrilde tomaatjes en groene sla met honing-/mosterdvinaigrette.
Vegetarisch gerecht van de week:
Tortilla's uit de oven met tomaten en twee soorten kaas. Met koriander, guacamole, tortillachips en groene sla.
donderdag 14 mei 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!