Maandag 26 januari (deze kun je ook op de andere dagen reserveren):
Pasta met verse pesto, gesmoorde groene groenten, pijnboompitjes en olijven.
Dinsdag 27 januari:
Gebraden varkensvlees met rozemarijn en knoflook, aardappel-/knolselderijpuree
en geroosterde wintergroente.
Donderdag 29 januari:
Zarzuela van vis en garnalen, gemengde geroosterde groente en saffraanrijst.
Vrijdag 30 januari:
Gestoofd lam met citroen en paprikapoeder, aardappels en pastinaak uit de oven
en sperziebonensalade.
Reserveren kan per mail, een maaltijd kost € 9,-, een kinderportie € 5,-.
Met vriendelijke groet,
Hiske Sterk
donderdag 22 januari 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!