Na de kerstvakantie begin ik weer met koken. Deze week zijn dat de volgende gerechten:
Maandag 5 januari:
Gesmoord rundvlees, geroosterde wintergroenten met gepofte knoflook en
aardappel-/ knolselderijpuree.
Dinsdag 6 januari:
Canelloni, gevuld met spinazie, eekhoorntjesbrood, rozemarijn, citroen en ricotta.
Daarbij veldsla met tomaatjes.
Donderdag 8 januari:
Visrolletjes uit de oven, gekookte nieuwe krieltjes en geroosterde venkel, courgette
en paprika.
Vrijdag 9 januari:
Milde lamscurry met rijst en gestoomde groenten.
Munt, koriander, yoghurt en rode peper apart erbij.
Het vegetarische gerecht van dinsdag kun je ook op de andere dagen bestellen.
Reserveren kan door een mailtje te sturen naar sterkineten@gmail.com.
Een maaltijd kost € 9,-, een kinderportie € 5,-.
Met vriendelijke groet,
Hiske Sterk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!