woensdag 13 oktober 2010

Menu week 42

Hallo,
A.s. zondag 17 oktober staat Sterk in eten op de tweede Undergroundboerenmarkt! De locatie wordt weer tot het laatste moment geheim gehouden, ik hou jullie op de hoogte. Of kijk voor de laatste updates op Twitter (volg #undergroundboerenmarkt). De komende week weer veel herfstige gerechten, zoals de befaamde wildzwijnstoof, a.s vrijdag (eindelijk) weer bij Sterk in eten.

Tot ziens!

Hiske Sterk


Maandag 18 oktober:
Zeewolfrolletjes met bio pancetta, geroosterde tomaatjes, krokante aardappeltjes en venkelsalade met frisse appel.

Dinsdag 19 oktober:
Gehaktballetjes met pasta, tomaat en parmezaan. En spinaziesalade met croutons en pijnboompitjes.

Donderdag 21 oktober:
Kip en groenten uit de oven met veel verse kruiden en pilafrijst.

Vrijdag 22 oktober:
Venkelworstjes met aardappelpuree, seizoensgroenten met frisse olijfolie en zelfgemaakte tomatenchutney.

Vegetarisch gerecht van de week:
Spinazie-crepes met ricotta/parmezaanvulling, landbrood met boter en salade met taggiasca olijven.

Soep van de week:
Aardappel-/preisoep (€ 5,50/ 2 personen)


Altijd in de vriezer:
Groene pesto/ 2 personen 5,50
Saus bolognese (van bio rundergehakt)/ 2 personen 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!