Maandag 22 maart:
Bobotie. Zuidafrikaans gehaktbrood (van bio rundergehakt) met gele rijst, homemade tomatenchutney en geroosterde groente.
Dinsdag 23 maart:
Vistaartje, krieltjes met peterselie en bospeentjes met doperwten.
Donderdag 25 maart:
Fricassee van biokip met ansjovis, tomaat en olijven, aardappels uit de oven en salade.
Vrijdag 26 maart:
Blanquette de veau. Klassieke kalfsstoof met rijst en voorjaarsgroente.
Vegetarisch gerecht van de week:
Quiche au chevre met salade, brood van BROOD en peterselieboter.
Pastasaus van de week:
Walnotenpesto (€ 5,50/ 2 personen)
Soep van de week:
Doperwtensoep met spinazie (€ 5,50/ 2 personen)
donderdag 18 maart 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!